Imagen de Google Jackets

Estudi de comercialització i dinamització de l'artesania alimentària al Vallès Occidental : pla operatiu 2010-2014 / Irec Serveis Turístics

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Barcelona Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural 31 de desembre de 2009Descripción: 79 p. ; 30 cmTema(s):
Contenidos:
RESUM: Projecte que parteix de l'aposta pels productes autòctons i de qualitat a l'hora d'endegar un projecte de dinamització turística i crear nova oferta en el sector.
Créditos de producción:
  • Amb tots els drets reservats.
Resumen: SUMARI: 1. Antecedents -- 2. Metodologia -- 3. Gastronomia i Artesania Alimentaria al Vallès Occidental -- 4. Anàlisi de productes del Vallès Occidental -- 5. Anàlisi d'experiències binomi gastronomia-comerç -- 6. Objectius i posicionament del Vallès Occidental -- 7. Pla operatiu.
Lista(s) en las que aparece este ítem: Estudis sobre turisme a LabDocumenta (província de Barcelona)
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)

A la portada, després del títol: "II".

Conté bibliografia.

RESUM: Projecte que parteix de l'aposta pels productes autòctons i de qualitat a l'hora d'endegar un projecte de dinamització turística i crear nova oferta en el sector.

Amb tots els drets reservats.

SUMARI: 1. Antecedents -- 2. Metodologia -- 3. Gastronomia i Artesania Alimentaria al Vallès Occidental -- 4. Anàlisi de productes del Vallès Occidental -- 5. Anàlisi d'experiències binomi gastronomia-comerç -- 6. Objectius i posicionament del Vallès Occidental -- 7. Pla operatiu.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha