Estudi de comercialització i dinamització de l'artesania alimentària al Vallès Occidental : pla operatiu 2010-2014 / Irec Serveis Turístics
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Barcelona Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural 31 de desembre de 2009Descripción: 79 p. ; 30 cmTema(s):
Contenidos:
Créditos de producción: RESUM: Projecte que parteix de l'aposta pels productes autòctons i de qualitat a l'hora d'endegar un projecte de dinamització turística i crear nova oferta en el sector.
- Amb tots els drets reservats.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Estudis i Projectes | Gerència de Serveis de Turisme | Paper | D.177.04 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | Exclòs de préstec (Disponible) | Text imprès per ordinador (ambdues cares). Relacionat amb: D.177.07 | TURISME18050063 |
A la portada, després del títol: "II".
Conté bibliografia.
RESUM: Projecte que parteix de l'aposta pels productes autòctons i de qualitat a l'hora d'endegar un projecte de dinamització turística i crear nova oferta en el sector.
Amb tots els drets reservats.
SUMARI: 1. Antecedents -- 2. Metodologia -- 3. Gastronomia i Artesania Alimentaria al Vallès Occidental -- 4. Anàlisi de productes del Vallès Occidental -- 5. Anàlisi d'experiències binomi gastronomia-comerç -- 6. Objectius i posicionament del Vallès Occidental -- 7. Pla operatiu.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.