Imagen de Google Jackets

Educación pública Gómez Llorente, Luis

Por: Tipo de material: TextoTextoSeries Razones y propuestas educativas ; 5Detalles de publicación: Madrid Morata 2000Descripción: 127 pISBN:
  • 84-7112-451-3
Tema(s): Resumen: L'escola pública és una institució bàsica de les societats contemporànies. El seu objectiu primari consisteix en procurar el desenvolupament ple de tots i cadascun dels alumnes. Però no s'ha d'ignorar la transcendència social de la institució, perquè l'escola - segons el seu model organitzatiu- pot ser un mecanisme reproductor de privilegis i desigualtats socials o, pel contrari, un sistema que redueixi aquestes desigualtats. El nucli d'aquesta obra es dedica a comentar els cinc caràcters que, segons l'autor, han d'informar l'escola pública: científica, laica, gratuïta, democràtica i compressiva. L'autor entrellaça l'enfocament històric amb les dificultats que troba la seva implantació real en el moment present. El capítol final tracta de l'anomenada teoria de la lliure elecció; la tendència a la gestió privada dels serveis públics i la desmoralització del professorat.
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)

L'escola pública és una institució bàsica de les societats contemporànies. El seu objectiu primari consisteix en procurar el desenvolupament ple de tots i cadascun dels alumnes. Però no s'ha d'ignorar la transcendència social de la institució, perquè l'escola - segons el seu model organitzatiu- pot ser un mecanisme reproductor de privilegis i desigualtats socials o, pel contrari, un sistema que redueixi aquestes desigualtats. El nucli d'aquesta obra es dedica a comentar els cinc caràcters que, segons l'autor, han d'informar l'escola pública: científica, laica, gratuïta, democràtica i compressiva. L'autor entrellaça l'enfocament històric amb les dificultats que troba la seva implantació real en el moment present. El capítol final tracta de l'anomenada teoria de la lliure elecció; la tendència a la gestió privada dels serveis públics i la desmoralització del professorat.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha