L'impact de la restauration sur le tourisme = the impact of catering and cuisine upon tourism = Der Einfluss der Gastronomie auf den Tourismus : rapports présentés au 36e Congrès de l'AIEST du 31 août au 6 septembre 1986 à Montreux (Suisse)
Tipo de material: TextoSeries Publications de l'Association internationale d'experts scientifiques du tourisme (AIEST) ; 27Detalles de publicación: St-Gall : Editions AIEST, 1986Descripción: 162 pTema(s): Resumen: Vint-i-setè volum de la sèrie de publicacions de l'AIEST, que recull els treballs presentats al 36è Congrés de l'organització, realitzat del 31 d'agost al 6 de setembre de 1986 a Montreux (Suïssa), sobre l'impacte de la restauració al turisme.Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Jornades i Congressos | Gerència de Serveis de Turisme | Paper | D.145.15 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | Disponible | TURISME-790 |
Navegando Gerència de Serveis de Turisme estanterías, Colección: Paper Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
Vint-i-setè volum de la sèrie de publicacions de l'AIEST, que recull els treballs presentats al 36è Congrés de l'organització, realitzat del 31 d'agost al 6 de setembre de 1986 a Montreux (Suïssa), sobre l'impacte de la restauració al turisme.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.