Mòdul bàsic d'higiene alimentària per a establiments de restauració col·lectiva comercial i per a establiments minoristes de menjars preparats / Servei de Salut Pública, Àrea de Salut Pública i Consum
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Barcelona : la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, 2010Descripción: 34, [28] p. : taules ; 29 cmTema(s):Tipo de ítem | Biblioteca actual | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|
Fons Arxiu General de la Diputació de Barcelona | Arxiu General de la Diputació de Barcelona | C-3-363 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Exclòs de préstec | 23272 |
Navegando Arxiu General de la Diputació de Barcelona estanterías Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.