Alimentos ecológicos, calidad y salud / [Recurs electrònic] [textos: Mª Dolores Raigón Jiménez]
Tipo de material: Archivo de ordenadorSeries Agricultura (Andalusia. Consejería de Agricultura y Pesca). Agricultura ecológicaDetalles de publicación: [Sevilla]: Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca : Sociedad Española de Agricultura Ecológica, DL 2008Descripción: 1 pdf, 193 pISBN:- 9788484742173
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Recursos electrònics | Biblioteca General i de Referència | Salut pública | 61 Rag (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000950084778 |
Bibliografia
L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant millor equilibri i salut.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.